Cuina

La paella del Harry’s, bar de Venècia

Aquesta és la història del Harry’s, un cèlebre bar de Venècia on hi ha tota mena de plats tradicionals de la zona, amb un gust exquisit i on la paella, com sol passar, és del tot prescindible.

 

Segueix-nos a Facebook per assabentar-te dels nostres darrers reportatges

El tàrtar, com el solen anomenar els cuiners escurçant-ne el nom, és una bistec de carn de bou crua i picada. Plat reforçant, molt apte per a les bregues de l’amor i encara més si hi afegim tòfones, els clàssic dels clàssics dels afrodisíacs. Ja els romans ho pensaven i, a Europa, el primer ús culinari de la tòfona apareix documentat en un llibre escrit per mestre Robert, el cuiner de la cort reial de Nàpols. Era el Llibre del coch, del segle XV, que és alhora el primer llibre imprès de cuina. La ciència, curiosament, ha refermat aquesta relació ...

Subscriu-te a El Temps i tindràs accés il·limitat a tots els continguts.

Ja ets subscriptor? Accedeix-hi